Skaffa något nytt när det kommer till träningskläder

Desto snyggare träningskläder, desto roligare blir det att träna, eller hur? Kanske lite iallafall! Om inte annat blir det också enklare att träna rätt om du har välsittande träningskläder och bra utrustning. Vi guidar dig igenom vad du behöver tänka på innan du investerar i din nya träningsgarderob.

Träna i alla väder

Idag finns det ett brett utbud med träningskläder. Allt ifrån speciella skor för terränglöpning, till avancerade funktionsmaterial som gör det möjligt att känna sig torr i löpspåret trots regn. För dig som gillar att träna på vintern kan det vara smart att investera i rätt typ av träningskläder. Men rätt utrustning kan du idag träna i näst intill alla väder. Online kan du shoppa för din träning och sport, oavsett hur du tränar.

Rätt skor för rätt typ av träning

Att ha rätt skor när du tränar är A och O. Beroende på om du ska träna inomhus, springa utomhus, spela padel eller gymma kan det var vara bra med olika skor till de olika träningsformerna. Testa dig fram vilka skor som funkar bäst för dig. Det viktiga är att skorna känns bra för dig och att du inte får ont av dem.