Med ett intresse för snabba bilar

Du som gillar snabba bilar är säkert intresserad eventuellt snabba sporter. En av de snabbaste är ishockey. Inte minst i den amerikanska ligan där hockeyrinkarna är mindre än de i Europa. Det höjer farten. Om det händer att du följer matcher i NHL så vore det väldigt roligt om du hade en matchtröja som passade till det lag som du håller på. Det finns att köpa på nätet du kan bara klicka dig vidare här.

Snabba bilar

Om vi stannar kvar på andra sidan Atlanten och tänker snabba bilar så går det inte att bortse från tävlingarna i Indianapolis, Indy 500. Banan, är en oval, och man kör 200 varv. Under tiden har föraren tillryggalagt drygt 80 mil. Ett lopp brukar ta ungefär 3 timmar och hastigheten bilarna når kan dessutom vara över 380 km/h.

Snabba veteranbilar

Det är inte bara dagens bilar som är snabba, det finns också snabba veteranbilar. Ägarna tävlar emellertid sällan med bilarna då riskerna är lite för stora men de tävlar i stället i en form av skönhetstävlingar. I dessa tävlingar är kraven hårda på att ägarna inte gjort för stora förändringar i bilen. Det kan tillåtas att man bytt klädsel men inte bytt någonting i motorn.