Du som har ett stort intresse för Premier League

Premier League är den bästa och roligaste fotbollsligan i världen. Därför är det många svenskars dröm att någon eller några gånger i livet få se en Premier League-match live. För i England finns den mest klassiska fotbollskulturen och den bästa fotbollen, med ett matchtempo som oftast är gasen i botten i 90 minuter. Dessutom är det folkfester varje match.

Gå på en match live

Hitta mer info här om hur du går tillväga för att hitta matchbiljetter eller fotbollsresor. För oavsett om du går tillsammans med kompisar, med familjen, eller själv så finns det skräddarsydda lösningar för just ditt eller era behov. Att uppleva Premier League live är något alldeles extra som blir ett minne för livet. Se superstjärnor som Harry Kane, Mohammed Salah, och Kevin De Bruyne. Även svenska stjärnor som Anthony Elanga och Dejan Kulusevski sätter färg på ligan. Besök klassiska arenor som Old Trafford och Anfield, eller fantastiska nybyggen som Tottenham Hotspur Stadium.

Så mycket mer än bara fotboll

Att åka över till England och se på fotboll blir så mycket mer än bara matchen. Såsom stämningen på en äkta brittisk pub med en pint och fish and chips, och strosa runt i staden du befinner dig i och se ikoniska landmärken.